Szereplők

CSEH DÁVID PÉTER -
Misi mókus

1996-ban született Pécsett, Nagynyárádon nőtt fel. A zene szeretete gyerekkorától elkísérte, szülőfaluja művészeti egyesületének életében fiatal korától aktívan részt vett. Gyerekszereplőként Gimesi szerepét alakította a Pécsi Nemzeti Színház „Légy jó mindhalálig!” című előadásában. Zeneiskolát végzett, és évekig tanult a Magyar Hajnal Énekstúdióban.

A Budapesti Operettszínházban már a Pesti Broadway Stúdióban végzett tanulmányai alatt is fontos feladatokat kapott, majd 2017-ben kapta első főszerepét, Quasimódót, az “A Notre Dame-i toronyőr” című musicalben. Ugyanezen évben övé lett az Évad legígéretesebb fiatal tehetségének járó Marsallbot-díj. A Stúdió elvégzése után az Operettszínházban és több, másik színházban is fontos szerepek vártak rá.

Színészi pályája mellett dalszövegíróként és műfordítóként is dolgozik, munkáit több fővárosi és vidéki teátrumban is játsszák.

TARLÓS FERENC -
Misi mókus /
Misi apukája, Gyurrri 1.

Az ősbemutató Misi Mókus csapat tagja! Immár maga Misi Mókus is!

Gyerekszínészként a Pécsi Nemzeti Színházban debütált a Légy Jó Mindhalálig musical Nyilas Misijeként.

Felnőtt színészként a Pesti Broadway stúdióban végzett. 7 éven át latin és standard táncokat tanult, 2021-ben színművészként és logópédusként is végzett. 
Zenés színészként a legnagyobb produkciókban találkozhatunk az alakításaival.

Főbb előadásai, szerepei

 • Jim Steinman-Michael Kunze: Vámpírok bálja: Alfréd
 • Galambos-Szente-Juhász: Puskás a Musical – aranycsapattag – Budai László
 • Budapesti Operettszínház: Hegedűs a háztetőn – Fegyka
 • József Attila Színház: Macskafogó: Macskahíradós, Nielsen
 • A Karinthy Színházban: Tanár úr kérem: Büchner és a Félőlény című előadásban: Közszörny

JANZA KATA -
Szajkó néni

Tagja volt a Magyar Állami Operaház Gyermekkórusának. 1991-ben a Bergendy Szalonzenekar női szólistájaként tűnt fel.

A kiváló énekesnő 1996-ban megkapta az EMeRTon-díjat. 2006-ban Súgó Csiga díjjal jutalmazták. Több rajzfilmhős magyar hangja, valamint számos Walt Disney rajzfilm slágerének előadója.

1997-ben végzett a Gór Nagy Mária Színitanodában. A Budapesti Operettszínház társulatának állandó tagja. Nagy színházi szerepei közé sorolható az Elisabeth musical címszerepe. A 2004/2005-ös évad musical színésznőjének választották az Operettszínházban. A Szegedi Szabadtéri Játékok, a Bajai Szabadtéri Játékok és a Fertőrákosi Barlangszínház visszajáró főszereplője. 2022-ben életmű koncertet szervezett, amire a magyar musical irodalom legnagyobb művészeit hívta meg.

KÉKKOVÁCS MARA -
Szajkó néni /
Tanítónő, Lomha

Színművész diplomáját 2001-ben szerezte az SZFE operett­musical szakán, Szirtes Tamás osztályában. Azóta a Budapesti Operettszínház tagja.

Első szerepe A muzsika hangja című musicalben Maria Rainer volt. Az elmúlt két bő évtizedben számos szép szerep talált rá, többek között: Maria (West Side Story), Horn Mici (Abigél), Stázi (A Csárdáskirálynő), A Szépség és a Szörnyeteg (Belle), Virágot Algernonnak (Anya), Elza (Molnár Ferenc: Az Ördög), Rózsi (Menyasszonytánc), Mary Lazarus nővér (Apáca show).

Gyermeke, Jázmin megszületése után a mesék és a drámapedagógia kezdte el érdekelni és az utóbbi években ezen irányokban képezte tovább magát. Nyári táborokkal, rendhagyó órákkal és művészeti workshopokkal igyekszik a gyermekek játékos kedvét a zene és a dráma szeretetére hangolni.

vÁGÓ ZSUZSI -
Szajkó néni

A  művésznő a Pesti Broadway Musical stúdióban végzett. 2007-ig játszott Miklós Tibor által vezetett Piccoló Színházban.

2005-től a Budapesti Operettszínház tagja, de számos előadás főszerepét játszotta el a Szegedi Szabadtéri Játékokon, illetve a Madách és a Veszprémi Petőfi Színház deszkáin is láthatta a közönség.

Főszerepeket játszott többek között a West Side Story, a Rudolf, a Mozart!, az Abigél, a Szép nyári nap, a Rebbeca, a Miss Saigon, az Elfújta a szél, az Én és a kisöcsém, a Titanic musicalekben.

 

Tehetségét számos díjjal jutalmazták:

· 2005/2006 Marsallbot díj – az évad legígéretesebb ifjú művésze

· 2010/2011 Az év musical-színésznője

· 2011/2012 Csillag díj – az év musical-színésznője

· 2012 Aranykotta díj – a legjobb színésznő

· 2017 Bársony Rózsi Emlékgyűrű

GÁBOR MÁRKÓ -
Bumba

A Pesti Broadway Stúdióban végzett. Zenés-színházi előadóművész, de nem csak a színház világa érdekli: több tv műsorban és sorozatból is ismerheti a közönség.

Rendszeresen fellép a Madách Színházban, a Debreceni Csokonai Színházban, a Szegedi Szabadtérin, az Artszíntérben, a Pannon Várszínházban.

A Misi Mókus musical Bumbája igazán fontos állomás a művészi karrierjében, de azért más szerepeire is szívesen emlékszik vissza.

Fontos előadásai

 • Marc Norman: Szerelmes Shakespeare – Sam/Júlia
 • Dés László & Geszti Péter: Pál utcai fiúk musical – Geréb
 • Böhm György-Kocsmáros György: Szép Nyári Nap – Péter
 • Németh Zoltán-Szenes Iván-Vajda Anikó: Apostol musical – Alex
 • Müller Péter Sziámi-Kállai Gábor-Kállai István-KERÓ-Jávori Ferenc: Lévi Story-A farmer király – Slomó

HORVÁTH DÁNIEL -
Matróz, Kacifánt, Suta,
Cirkuszigazgató /

Apa-pírra-soka-tír, Muki

A Pesti Broadway Stúdió hallgatójaként végzett. Színházban és tv-s műfajokban is aktív művész. Az ország számos fontos játszóhelyén szerepelt már!

Főbb szerepei
A Budapesti Operettszínházban:

 • Rómeó és Júlia – Tybalt,
 • Elfújta a szél – Ashley Wilkes,
 • Lady Budapest – Péter,
 • Szegény Dzsoni és Árnika – Dzsoni,
 • A Notre Dame-i toronyőr – Hehan Frollo

A Vidám Színpadon:

 • Egy csók és más semmi – Dr. Sándor

A Hatszín Teátrumban:

 • Izgass fel – Nathan Leopold

A Szegedi Szabadtéri Játékokon:

 • Abigél, Ének az esőben, A Notre Dame-i toronyőr, Titanic – Andrews

A Pannon Várszínhában:

 • Hair – Berger/Woof
 • Hamlet – Horatio,
 • A Pál utcai fiúk – Geréb

A Székesfehrévári Vörösmarty Színházban:

 • Beatles.hu – Beatles fiú
 • Fame – José Vegas

A Veszprémi Petőfi Színházban:

 • Mozart! – Colloredo hercegérsek
 • Lévi story – Georg

A Győri Nemzeti Színházban:

 • Puskás, a musical – Zakariás József

A Turay Ida Színházban:

 • A makrancos hölgy – Tranio
 • Anconai szerelmesek – Lucret

PELLER KÁROLY -
Matróz, Kacifánt, Suta,
Cirkuszigazgató

1979-ben született Budapesten. 1998 óta a Budapesti Operettszínház egyik vezető szólistája.

Részt vett Oleg Tabakov (RUS) és Daniel Mesguich (FR) színészmesterség kurzusain. 2006 és 2009 között a bécsi Volksoper vendégszólistája volt. Fellép prózai, operett és musical szerepekben is. Szerepei nagy részét németül is játssza.

2002-ben Nivó-díjat kapott, 2003-ban a Marsall-botot, az évad legígéretesebb tehetségének járó díjat vehette át. 2004-ben a magyar kritikusok „az évad legjobb mellékszereplője“ díjra jelölték Eszenyi Enikő Bál a Savoyban című operett rendezésében, Celestine megformálásáért. 2011-ben az „Év operett színésze“ volt, 2012-ben és 2014-ben Csillag-díjat kapott. 2018-ban az évad karakterszereplőjének járó Honthy-díj-at vehetett át Székely Kriszta Kékszakáll című Offenbach operett rendezésében, Popolani megformálásáért. 2018-ban és 2019-ben is átvehette a Karinthy Színház Közönségdíját, mint a legkiemelkedőbb színész az Apa megformálásáért a Tanár úr, kérem!-ben.

Rendszeresen foglalkozik a Budapesti Operettszínház művésziskolájának, az Operett Akadémiának, jelenleg pedig a Pesti Broadway Stúdió növendékeivel. 2013 óta az Országos Musical és Operett Kurzus felkészítő tanára.

SIMÉNFALVY ÁGOTA -
Tanítónő, Lomha

Színészdinasztia tagjaként született, édesapja, nagyapja és annak testvérei is színművészek, filmszínészek voltak.
Gyermekkorának meghatározó élménye a Magyar Rádió Gyermekkórusa, amellyel bejárta a világot.
A Színművészeti egyetem elvégzése után egyből a Budapesti Operettszínházba szerződött. Főként musicalekben lép fel.

Főbb szerepei
A muzsika hangja – Mária, West Side Story – Anita, Mozart! – Constanze, Menyasszonytánc – Rózsi, Ibusár – Jolán, István a király – Sarolt

Szerepei nyomán számos díjjal is büszkélkedhet, legutóbb a 2021-2022-es évad női karakterszínésznőjének járó Honthy-díj kitüntetéssel.

Négy éven át alakította Irén, az altatóorvos szerepét a TV2 Jóban-rosszban című napi sorozatában illetve a dobogóig menetelt a TV2 Dalnokok ligája című vetélkedő sorozatában.

VÍGH GERGŐ -
Misi apukája, Gyurrri 1.

A Misi Mókus musical ősbemutató csapatának tagja!
A Pesti Broadway Musical Stúdióban szerzett színész végzettséget. Kiváló táncos és énekes. Bár még csak most kezdte karrierjét, máris több sikert tudhat magáénak!

Több sikeres előadásban lép fel:
A RaM Art Színházban az „Apostol” musical Patrikaként, a „Levi’s Story” Jacobjaként és a „Misi mókus” musical apa szerepében láthatja a közönség.

A Veszprémi Petőfi Színházban a Mozart musicalben, a Budapesti Operettszínházban pedig az „Abigél” című produkcióban találkozhatnak a művésszel.

PACSKÓ DORKA -
Misi anyukája, Pufi, Gyurrri 2.

Pécsett született, színházi pályáját a Pécsi Nemzeti Színházban kezdte gyerekszínészként. Legelső darabja 7 évesen a Cirkuszhercegnő volt.

Elvégezte a Madách Musical Tánc- és Zeneművészeti Iskola színházi táncos szakképzését, majd felvételt nyert a Pesti Broadway Stúdió zenés-színész szakára. Ezután a Budapesti Operettszínház szerződtette. Itt fellépett például az Abigélben (Kis Mari), Hegedűs a Háztetőnben (Háva) és a Rozsda Lovagban (Szélvész Várkisasszony). 2021-ben a Vámpírok Báljában Sarah szerepét alakíthatta. 2022-ben a Madách Színházban is szerepeket kapott. Az Operaház Fantomjában (Meg Giry), a Macskákban (Victoria), illetve a Mamma Mia! előadásokban (Lisa) is. A Pesti Broadway Alapítvány legújabb előadásában is látható, az Apostol musicalben Kitty-t alakítja.

OLÁH BÉLA -
Apa-pírra-soka-tír, Gyurrri 3.,
Matróz segéd, Muki /

Bumba

A Pesti Magyar Színiakadémián végzett, vérbeli komikus.

Szabadúszó művészként már sokfelé megfordult az országban. Prózai és zenés szerepekben is remekel.
Sikert aratott Szente Vajk Legénybúcsú című művében, Simon Kornél „A Vád tanúja” rendezésében és az „Adáshiba” című előadásban a budapesti Játékszínben, az „Édeskettes hármasban” című előadáson a 6színben. Jeney Zoltán és Balatoni Kacsavész „Hany Istók”-jában. Szente Vajk „Macskafogó” musicalében a József Attila Színházban.
A „Pál Utcai Fiúk” Barabásaként a komáromi Jókai Színházban.

Ő volt a Misi mókus musical ősbemutatójának Fakírja a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban.

BECZ BERNADETT -
Kígyó, Gyurrri 4.

A Pesti Broadway Musical Stúdió növendékeként végzett.

Fontosabb előadásai és szerepei a teljesség igénye nélkül

A Budapesti Operettszínházban:
Pendragon Legenda – Lene Kretzsch, Abigél – Kis Mari, Menyasszonytánc – Terus

Az Erkel Színházban és a Győri Nemzeti Színházban:
Puskás, a Musical – Klára, Az ég tartja földet, Erzsébet a szerelem szentje – Waltraud

Egyéb Színházi Produkciókban:
Szép Nyári Nap – Juli, Csongor és Tünde – Ledér, Lady Budapest – Éva, Apostol Musical avagy Nem tudok élni nélküled – Lili

A Pannon Várszínházban:
Hair – Sheila Franklin

A Sziget Színházban és a Nemzeti Lovas Színházban:
Valahol Európában – Suhanc/Éva, Fame – Carmen, Padlás – Süni, István a Király – Réka, Jézus Krisztus Szupersztár – Mária Magdolna, Kaktusz Virága – Antónia, Mágnás Miska – Marcsa, Csárdáskirálynő – Stázi, Leányvásár-Bessy

BRAGA NIKITA -
Krokó, Sakál

A Misi mókus musical ősbemutató csapatának tagja!

Szentpéterváron született, de ma már akcentus nélkül, kiválóan beszél magyarul. Budapesten a Pesti Broadway Stúdióban tanult. Szinte minden nagyobb zenés produkcióban részt vesz. A Mozart musical főszerepében meghódította a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 3000 nézőjének a szívét!

Főbb szerepei

A Budapesti Operettszínházban

 • 2016 Lady Budapest (Orosz kapitány)
 • 2019 Szép nyári nap (Sanya)
 • 2020 Elfújta a szél (Charles Hamilton)

A RaM-ArT színházban:

 • 2023 Apostol (Bence)

A Pesti Magyar Színházban:

 • 2022 Vámpírok bálja (Nightmare 1 és 2.)

PS Produkció:

 • 2023 Sztárcsinálók (Pál apostol)

A Veszprémi Petőfi Színházban:

 • 2022 Mozart! (Wolfgang Mozart)

A Nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban:

 • 2022 Misi Mókus (Krokodil, Sakál)

ALBERT RÉKA -
Mókus, Gyurrri,
Fakír-segéd, Cirkuszi artista

A Coincidance Táncszínház szóló táncosa volt, majd szabadúszóként több hazai társulatban is szerepelt. Turnéi során Mexikótól, Németországon át Izraelig sok színpadon megfordult már.

Később musicalekben is láthattuk (Titanic, Rómeó és Júlia, Apácashow, Kőszívű, a Baradlay legenda). Koregráfusi pályáját tekintve operákban, prózai drabokban, koncert-showkban és videó klipekben is feltűnik, mint alkotó és táncművész.

A Budafoki Dohnányi Zenekar visszatérő koreográfusa, akikkel a MÜPA-ban, az MVM Dome-ban és a Zempléni Fesztiválon alkot project társulatával, az ARLtistic Dance Companyval.

Főbb munkái:

 • GAMER Symphony – MVM Dome
 • Igazából karácsony – Papp László Sportaréna, MVM Dome
 • Don Giovanni – MÜPA
 • Sok hűhó semmiért – MÜPA
 • Rémségek kicsiny éjszakája – MÜPA
 • Laberinto del Amor – Zempléni Fesztivál

BAKI ESZTER -
Mókus, Gyurrri,
Fakír-segéd, Cirkuszi artista

Középiskolai tanulmányait a Baksay Sándor Református Gimnázium és Általános Iskolában végezte 2022-ben.

Jelenleg a Vasutas Zeneiskola és a Budapesti Operettszínház által működtetett Pesti Broadway Stúdió másodéves növendéke.
Jelenleg a Lévi Story! – A Farmerkirály, a Misi mókus és a Gül baba című darabokban láthatja a nagyérdemű.

BÓNA GÁBOR -
Mókus, Gyurrri,
Fakír-segéd, Cirkuszi artista

A Madách Musical Tánciskolában szerzett színpadi táncos szakképzettséget. Szabadúszóként dolgozott a Madách Színház produkcióiban és turnézott külföldön Franciaországban és Németországban. Később a Budapesti Operettszínház musical együttesének tagja lett, ahol 11 éven keresztül közreműködött musical és operett produkciókban egyaránt. Emellett független produkciókban táncol (Puskás, a musical, Kőszívű, a Baradlay legenda), és film forgatásokon vesz részt.

VÁRKONYI HÉDI -
Mókus, Gyurrri,
Fakír-segéd, Cirkuszi artista

Gimnáziumi évei mellett a Járdányi Pál Zeneiskolába járt magánének tanszakra és egy évet Harsányi Melinda Tanodájába.
Jelenleg a Vasutas Broadway Zeneiskolában tanul.
Egyesületben úszott. Angolul és németül beszél.

Jelenleg a Lévi Story! – A Farmerkirály, a Misi Mókus és a Gül baba című darabokban láthatja a nagyérdemű.

KÓSI DALMA -
Mókuska

2014-ben született. 

4 éves korától Vass Sándornál tanul balettot és modern-táncot.

Rendszeresen fellép iskolai és a helyi közösségi rendezvényeken.

 

Életcélja, hogy énekes-táncos színész legyen!

Scroll to Top